36 17 18 00

Få det gjort sikkert på et godkendt omsynsværksted

Syn og omsyn

Dansk Auto Service er godkendt som omsynsværksted af Trafikstyrelsen. Derfor kan du trygt lade os foretage omsyn på din bil. Vi har normalt ingen ventetid på omsyn.

Når man er godkendt som omsynsværksted, kommer Færdselsstyrelsen på en række anmeldte og uanmeldte besøg hvor de kontrollerer, om det krævede udstyr er til stede, kalibreret og retvisende, samt at et omsynet køretøj er korrekt repareret og godkendt

Hvilke kategorier er der?

  • Kategori 1. Personbiler til højest 9 personer, føreren medregnet, og totalvægt på højst 3.500 kg. samt påhængskøretøjer til højst 3.500 kg.
  • Kategori 3. Motorcykler, knallerter og påhængskøretøjer til motorcykler.

Hvad kontrollerer man ved et omsyn?
Ved et omsyn kontrollerer man, om reparationen af de fejl, der blev konstateret ved det første syn, har ført til at bilen nu er lovlig samt om der evt. er opstået nye fejl i forbindelse med reparationen.

Hvad er fristen for omsynet? Og hvor lang tid tager selv omsynet?
Et omsyn skal ske inden for en måned (33 kalenderdage) fra det første syn. Overskrides fristen skal køretøjet fremstilles til et nyt 1. gangssyn. Til gengæld er det ikke nødvendig at undvære din bil flere gange, da vi reparerer og syner din bil samme dag.

Omsyn

Kr. 300,-

Person- eller varebil

Maks. 3500 kg

Støddæmpertest

Kr. 375,-

På testbane inkl. attest

Har du spørgsmål til syn  eller omsyn?

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Dansk Autoservice

36 17 18 00


Send os en mail

info@danskautoservice.dk