Vi har ferie lukket fra d. 22 juli til 2 august

36 17 18 00

Garantibestemmelser for udført arbejde

Garanti på reservedele og udført arbejde

Du får 3 års garanti på reservedele og udført arbejde, når du benytter Dansk Auto Service – Din Bilpartner Valby. Det er vores kvalitetsstempel og din tryghed for veludført værkstedsarbejde

Garantiperioden

Garantien gælder fra fakturadato og 36 mdr. herefter. garanti på materiale- og produktionsfejl på autoreservedele og arbejde, som opstår og anmeldes i garantiperioden.

Ved udbedring af mangler under garantien ydes 24 måneders reklamationsret på udskiftede dele, dog minimum 36 måneders garanti fra det oprindelige anskaffelsestidspunkt.

Omfang

Garantien omfatter ikke fejl eller skader opstået direkte eller indirekte som følge af kundens fejlbetjening, fejlagtig til- eller frakobling, overlast, motorsport, skødeløs behandling, mangelfuld vedligeholdelse, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen, forkert brændstof, olie, smøremidler, samt behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage, karosseriarbejde/rust, brugte reservedele dele, dæk, renoverede motorer er ikke omfattet af garantien etc. og andre ydre påvirkninger.

Øvrige undtagelser af dele/services kan forekomme, og skal fremgå af reparationsaftalen og faktura

reklamationsret på udskiftede dele, dog minimum 36 måneders garanti fra det oprindelige anskaffelsestidspunkt.

Dokumentation

Ved anmodning om garantiudbedring, skal skadesbeskrivelsen og fakturakopi/dokumentation fra værkstedet fremvises, for montering på det pågældende køretøj,

Garantisagen skal indleveres og afkræves af det værksted, som har leveret ydelsen.

Det er alene det udførende værksted som hæfter for garantien.

Godtgørelse af krav

Kunden har intet krav på evt. inddirekte følgeskader eller kompensation for gener, som kan være opstået pga. et defekt produkt/service.

Værkstedet har ret til at afgøre, om godtgørelse skal ske som kreditering af den oprindelige fakturapris eller som levering af en erstatningsvare.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk

Øvrige forhold:

Garantien er et tillæg og gældende ved forbrugerforhold og begrænser ikke på nogen måde de ufravigelige rettigheder, som garantimodtageren har i henhold til dansk lovgivning, herunder købeloven. Garantien er ikke gældende ved BtB.

Har du spørgsmål til vores garanti-ordning?

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Dansk Autoservice

36 17 18 00


Send os en mail

info@danskautoservice.dk