36 17 18 00

Autoværksted Lyngby

Mobilt autoværksted i Lyngby

Dansk Auto Service er et mobilt autoværksted, der tilbyder bekvem bilreparation og service direkte til vores kunder i Lyngby. Vi forstår vigtigheden af tid og bekvemmelighed, derfor kører vores professionelle mekanikere ud til din hjemmeadresse eller arbejdsplads for at udføre reparationer og vedligeholdelse på stedet.

Uanset om din bil har brug for en grundig service, en mindre reparation eller akuthjælp, kan du stole på vores pålidelige service. Vores mål er at gøre bilvedligeholdelse så problemfri som muligt, så du kan fortsætte din dag uden afbrydelser. Dansk Auto Service – din lokale, mobile automekaniker.

Kvalitetsservice til en bedre pris

En af fordelene ved Dansk Auto Service er, at du kan spare penge sammenlignet med et mærkeværksted. Uanset bilmærke får du et værksted, der udfører service og reparationer på alle biler. Vi anvender reservedele af original kvalitet og vores mekanikere har samme gode efteruddannelse og kvalitetskontrol som mærkeværkstederne.

Hos os taler du direkte med mekanikeren, hvilket sikrer en personlig og gennemsigtig service. Vores mål er at levere høj kvalitet og bekvemmelighed til en overkommelig pris, uden at gå på kompromis med standarderne.

Fabriksgodkendt service

Hos Dansk Auto Service bruger vi reservedele af samme høje kvalitet som de fabriksmonterede reservedele, som mærkeværkstederne anvender. Vi har samtidig adgang til vigtige biltekniske data, der er afstemt efter bilfabrikkernes forskrifter.

Dette betyder, at vi lever op til bilfabrikanternes krav og normer, og din bil bliver serviceret fuldstændig efter bilfabrikkernes specifikationer. Vores mål er at sikre, at din bil modtager den bedst mulige service, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dansk Auto Service – din garanti for høj kvalitet og fabriksgodkendt service.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Tilfredse kunder

Dansk Auto Service er dedikeret til at levere professionel reparation og service til alle biler, uanset opgavens omfang. Vores fokus på kundetilfredshed er altafgørende, og vi stræber efter at udføre alle typer opgaver i tæt dialog med vores kunder.

Vi lytter til dine behov og ønsker for at sikre, at du får den bedste serviceoplevelse. Vores mål er at blive dit foretrukne autoværksted ved at levere pålidelig og effektiv service hver gang. Med Dansk Auto Service kan du være sikker på, at din bil er i gode hænder.

Autoservice i hele Storkøbenhavn

Dansk Auto Service kører ud til folk i hele Storkøbenhavn og det meste af Nordsjælland for at reparere deres biler. Vores mobile autoværksted bringer professionel reparation og service direkte til din dør, uanset om du er hjemme eller på arbejde.

Dette gør det nemt og bekvemt for dig at få din bil serviceret uden at skulle bruge tid på at køre til et værksted. Vi er dedikerede til at levere høj kvalitet og pålidelig service, hvor end du befinder dig i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Dansk Auto Service – din lokale, mobile bilservicepartner.

Opret en erhvervsaftale

I en travl hverdag kan det være svært at undvære firmabilen, når den skal på værksted. Hos Dansk Auto Service servicerer vi bilerne, hvor de er, og hvor det passer jer. Vores moderne mobile værksteder er udstyret med det nyeste værktøj, så vi kan servicere og reparere jeres firmabil med højeste kvalitet samt efter producentens anvisninger.

Dette betyder minimal nedetid og maksimal bekvemmelighed for jeres virksomhed. Vi stræber efter at gøre bilvedligeholdelse så problemfri som muligt, så I kan fokusere på jeres arbejde uden forstyrrelser. Dansk Auto Service – effektiv og fleksibel bilservice.

Kontakt dit mobile autoværksted i Lyngby

Når din bil kræver professionel opmærksomhed i Lyngby, står Dansk Auto Service parat til at hjælpe. Vi tilbyder nem kontakt via telefon på 36 17 18 00 eller via mail på info@danskautoservice.dk, hvor vi kan arrangere en bekvem tid for din bilreparation.

Du kan også booke tid direkte på vores hjemmeside. Vi gør det let for dig at få din bil serviceret uden besvær, og vores dedikerede team er klar til at sikre, at din bil får den bedste pleje. Dansk Auto Service – din pålidelige partner for bilreparation i Lyngby.

Reparationer på alle bilmærker

Hos Dansk Auto Service udfører vi stort set alle former for reparationer på alle bilmærker. Vi tilbyder bl.a:

Aircondition service

Dansk Auto Service tilbyder aircondition service inden for to dage til lav pris. Ved regelmæssig service, hver to år, undgår du dyre reparationer og sikrer en behagelig køretur, især på ferien. Hold din bils aircondition i topform med Dansk Auto Service.

Bremseprøvestand og støddæmpertest

Dansk Auto Service tilbyder bremseprøvestand og støddæmpertest hos vores kompetente værksted. Kombiner en bremsetest på en professionel prøvestand med en støddæmpertest for optimal kørekomfort og sikkerhed. Book tid til støddæmpertest og bremseprøvestand her for din bils bedste ydeevne.

Dækskifte

Dansk Auto Service tilbyder dækskift tilpasset dine behov til konkurrencedygtige priser. Er det tid til dækskift på din bil? Hos os betaler du en favorabel pris for dækskift tilpasset din bil og årstiden. Vi tilbyder også opbevaring af sæsondæk på vores dækhotel.

Serviceeftersyn

Få en serviceeftersyn pris uden overraskelser hos Dansk Auto Service. Søger du en serviceeftersyn pris uden skjulte omkostninger? Hos os bliver din bil tjekket grundigt til en favorabel pris. Book tid her for en detaljeret og pålidelig serviceeftersyn.

Diesel service

Har du brug for diesel service? På vores værksted udfører vi diesel service på alle dieselsystemer. Vores teknikere videreuddannes løbende og er 100% up to date med de nyeste teknikker og teknologier. Få professionel og pålidelig service hos Dansk Auto Service.

Reparation af stenslag

Stenslag kan som regel repareres uden at det kan ses, men det kræver professionel og hurtig behandling, helst samme dag. Hos Dansk Auto Service sørger vi for en effektiv og usynlig reparation af stenslag, så du kan køre sikkert videre.