Vi har ferie lukket fra d. 22 juli til 2 august

Autoværksted Frederikssund

Vi er dit mobile autoværksted i Frederikssund

Dansk Auto Service tilbyder en unik mobilværkstedsløsning, hvor vi leverer førsteklasses autoreparation og service direkte hos dig, uanset om det er hjemme eller på arbejdspladsen. Vores team af kvalificerede mekanikere sikrer topkvalitet og professionalisme ved hver opgave.

Vi prioriterer din bekvemmelighed ved at spare dig for ulejligheden med at transportere din bil til et værksted. Vores mobile service dækker et bredt område, inklusiv Frederikssund og det meste af Nordsjælland, og garanterer pålidelig hjælp, hvor end du befinder dig.

Kontakt dit mobile autoværksted i Frederikssund

Når din bil i Frederikssund har brug for professionel service, er Frederikssund Auto Service her for at assistere. Kontakt os nemt via telefon på 36 17 18 00 eller på mail - info@danskautoservice.dk for at aftale service eller reparation. Du har også mulighed for at booke en tid direkte på vores hjemmeside for effektiv hjælp. Din bil er sikret den bedste behandling hos os.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Dansk Auto Service's mange økonomiske fordele

Når du benytter Dansk Auto Service, nyder du økonomiske fordele sammenlignet med et mærkeværksted. Vi tilbyder højkvalitets service og reparationer på alle bilmærker, bruger reservedele af original kvalitet og sikrer dit køretøjs ydeevne og pålidelighed.

Vores kvalificerede mekanikere får løbende efteruddannelse og følger strenge kvalitetsstandarder. Med os får du direkte dialog med mekanikeren, hvilket fremmer klar kommunikation og forståelse for dine behov vedrørende bilvedligeholdelse.

Reparationer på alle bilmærker

Vi tilbyder et stort spektrum af reparationer på alle bilmærker. Nedenfor ses nogle af de services vi tilbyder:

Aircondition service

Dansk Auto Service leverer hurtig og prisvenlig aircondition service. Ved at servicere din bils aircondition regelmæssigt, hvert andet år, kan du forebygge kostbare reparationer og sikre en komfortabel temperatur i bilen, selv på de varmeste dage.

Bremseprøvestand og støddæmpertest

Vi tilbyder en grundig kontrol af din bils bremser og støddæmpere, udført af vores erfarne mekanikere. Ved at kombinere disse tests sikrer vi din kørekomfort og sikkerhed, og opfordrer til booking for at vedligeholde din bils optimale tilstand på vejene.

Dækskifte

Vores autoværksted tilbyder skræddersyede dækskifteydelser til attraktive priser, inklusive sæsonmæssig dækopbevaring. Book din tid i dag for tilpasset dækskifte, der matcher din bils og årstidens behov.

Serviceeftersyn

Vælg dit serviceeftersyn hos Dansk Auto Service. Her får du serviceeftersyn til faste priser, hvor din bil inspiceres grundigt uden skjulte omkostninger. Book din tid for et gennemsigtigt og budgetvenligt serviceeftersyn.

Din tilfredshed er vores succes

Dansk Auto Service er engageret i at tilbyde professionel autoservice og reparation, uafhængigt af opgavens størrelse. Vi sætter kundetilfredshed øverst og arbejder altid i nært samarbejde med dig som kunde. Vores mål er at være dit foretrukne værksted, hvor dine forventninger mødes med topkvalitet i service og ekspertise. Vores fokus på detaljer sikrer, at din bil er i de bedste hænder.

Når kvaliteten og ekspertisen skal være i top

Dansk Auto Service er dedikeret til at levere service af højeste kvalitet ved at anvende reservedele, der matcher de fabriksmonterede dele i kvalitet og standard. Vi sikrer adgang til de nyeste biltekniske data og følger nøje bilfabrikantens anvisninger, hvilket garanterer at din bil serviceres i overensstemmelse med fabrikkens specifikationer.

Vælg os for at sikre, at din bil modtager den bedste pleje og vedligeholdelse, der lever op til branchens højeste standarder.